דילוג לתוכן

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה

שוקופאי/אצבעות גבינה מעלי סיגר

שוקופאי/אצבעות גבינה מעלי סיגר

שוקופאי/אצבעות גבינה מעלי סיגר

 מרכיבים:

-2 כוסות קמח לבן מנופה

-1 כף קורנפלור

-1 כף חומץ

-1 כפית מלח

-3 כוסות מים

-1 כפית שמן

-אצבעות קינדר(או כל שוקולד שתרצו)

-פרוסות מוצרלה

 

לטיגון:

-פירורי לחם עם שומשום

-2 ביצים

-שמן לטיגון

 

אביזרים לשימוש:

-מחבת NON STICK שטוחה

קישור למחבת

-רשת טיגון 

קישור לרשת טיגון

 

אופן ההכנה:

נערבב היטב את כל המצרכים במטרפה ידנית עד שהבלילה חלקה וללא גושים ונניח בצד למנוחה כשעה.

נחמם מחבת שטוחה בציפוי non stick איכותי על להבה נמוכה ונתחיל למרוח את הבלילה בעדינות בתנועות מריחה עם מברשת סיליקון עד לכיסוי המחבת באופן מלא, מגבירים את הלהבה לבינונית עד שדפנות העלה נפרדות מהמחבת נרים את העלה ונניח בצד על נייר אפייה עגול\מרובע חתוך בגודל כל עלה, אחד על השני עם ההפרדה על מנת למנוע הדבקות ושמירה על העלה.

נכין קערה עם 3\1 כוס קמח ו3\1 כוס מים ונערבב לטובת סגירה הסיגר.

נקח עלה סיגר אחד , נקפל אותו כמעט לחצי ונכניס לתוכו את השוקולד/פרוסות מוצרלה מגולגלות ,נקפל ימין ואז משמאל , נגלגל לצורת סיגר ונקח בערך מעט מהבלילה שהכנו – ונסגור את הסיגר.

בנתיים נחמם מחבת לטיגון עמוק למחצה, נכין קערה עם ביצים לטבילה וקערה צלחת שטוחה עם פירורי לחם ושומשום מעורבב יחד. נקח סיגר ונטבול בביצה ואז בפירורי הלחם ונעביר לשמן לטיגון והשחמה משני הצדדים. נניח על רשת טיגון לצינון ונגיש.

בתאבון:)