דילוג לתוכן

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה

פאד תאי עוף

פאד תאי עוף

פאד תאי עוף

מרכיבים:

-300 גרם חזה עוף

-1 חבילת אטריות אורז

-1 בצל חתוך לפרוסות

-רבע כרוב חתוך לפרוסות

-2 גזרים

-2 קישואים

-2\1 כוס נבטים

-3\1 כוס בצל ירוק קצוץ

-3 ביצים -מלח פלפל לפי טעם

-4\1 כוס שמן שומשום

-4\1 כוס שמן קנולה

 

לרוטב:

-3\1 כוס טריאקי

-2\1 כוס סויה מלוחה ומתוקה יחד

 

אביזרים לשימוש:

-ווק עמוק להקפצה

קישור לרכישת הווק

-כוסות מדידה

לינק לרכישת כוסות מדידה

 

אופן הכנה:

נשרה במים פושרים כ-20 דק' את אטריות האורז.

נחמם מחבת ווק עמוקה נכניס לתוכה את שמן הקנולה ושמן שומשום,לאחר מכן נכניס את הבצל,הקישוא והכרוב,

נקפיץ הכל יחד מספר דקות לאיבוד נוזלים, לאחר מכן נכניס את חזה העוף לצריבה קלה ואז את האטריות,

נערבב הכל יחד עוד מספר דק' עם מלח ופלפל לפי טעם, נוסיף את הנבטים והבצל ירוק, ואז את מרכיבי הרוטב, נערבב מספר דק לספיגת טעמים,

לבסוף את הביצים ונערבב אותם בצד המחבת ואל תוך הפאד תאי עצמו.

נקפיץ הכל יחד מספר דק' לספיגת טעמים נוספת ונגיש חם לצלחת.

 

אופציית הגשה מומלצת: עם כוסברה טרייה קצוצה מעל וקשיו קלוי.

בתאבון:)