דילוג לתוכן

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה

פופקורן כרובית ופרמז'ן

פופקורן כרובית ופרמז'ן

פופקורן כרובית ופרמז'ן

מרכיבים:

-ראש כרובית מפורק לכרוביות קטנות

-300 ג' גבינת פרמז'ן מגוררת דק

-3 חלבוני ביצה

 

לטיגון:

-3 ביצים

-פרורי לחם

-2\1 כוס שומשום לבן

-1 כף שום גבישי

-מלח פלפל לפי טעם

-1 כף שום גבישי

-שמן (קנולה\חמניות)

 

אופן ההכנה:

מערבבים את חלבוני הביצה יחד עם הפרמז'ן ומניחים 10 דק' למנוחה בצד, קורצים כדור קטן מעיסת הפרמז'ן ועוטפים את רגל הכרובית היטב, נחמם שמן לטיגון עמוק, לביצים נכניס את השום גבישי ומלח פלפל לפי הטעם, נערבב את הפרורי לחם עם השומשום ונתבל במעט מלח, נטבול את הכרוביות אחת אחרי השנייה בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם ונטגן עד להזהבה. ונעביר לרשת טיגון לצינון.

אופציית הגשה- עגבנייה מגורדת עם מיץ לימון טרי,שמן זית,מלח פלפל לפי טעם ופלפל חריף קצוץ מעל.

בתאבון:)