דילוג לתוכן

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה

קרפ סוזט

קרפ סוזט

קרפ סוזט

מרכיבים:

-5 ביצים
-5 כפות קמח לבן 
-1 שקית אבקת אפיה
-5 כפות סוכר 
-תמצית וניל 
-2 כפות רום
-500 מ״ל חלב 

אופן הכנה:
לערבב היטב עם מטרפה עד שהבלילה חלקה ,למרוח מחבת קרפ שטוחה בחמאה ולשפוך בזהירות שכבה דקה שמכסה את המחבת וצורבים עד שהקרפ מזהיב מעט נקפל ונוציא 

כעת נכין את רוטב התפוזים-


לרוטב התפוזים :

מיץ תפוזים טרי – ½ כוס (120 מ״ל)
30 גר סוכר
30 גר חמאה
2 כפות ליקר תפוזים או רום משובח 
1/2 כוס מיץ תפוזים 


לערבב את כל מרכיבי הרוטב היטב ולשפוך על מחבת הקרפ ולהביא לרתיחה 
להוסיף את הקרפים מקופלים עד לספיגה 
אם רוצים להבעיר בזהירות שופכים מעט רום בקצה המחבת ומזיזים את המחבת לכיוון האש 
מתקבלת צריבה קלה של הקרפ,נעביר את כל הקרפים לצלחת ונגיש

בתאבון

עוד מתכונים