דילוג לתוכן

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה

לביבות כרישה וגבינות

לביבות כרישה וגבינות

לביבות כרישה וגבינות

לביבות רכות ונימוחות

מרכיבים:

-2 כרישה (רק החלק הלבן פרוסים)

-2 תפוחי אדמה (קלופים חתוכים) 

-2 ביצים

-2\1 כוס פירורי לחם

-2\1 כוס גבינת גאודה מגורדת

-2\1 כוס פרמזן מגורד

-צרור עירית קצוצה

-2 כפות שמן זית

-מלח פלפל לפי הטעם\

 

אביזרים לשימוש:

מחבת 4 שקעים

 

אופן הכנה:

נרתיח בסיר את הכרישה ותפוחי האדמה עד לריכוך, נקצוץ את הכרישה באופן ידני או במעבד מזון לכרישה קצוצה דק, נמעך גם את תפוחי האדמה עם מעט חמאה, לקערה נעביר את הקרישה ואת תפוחי האדמה ונערבב עם הביצים, פירורי הלחם, הגבינות העירית, השמן.

נתבל ונערבב הכל יחד לתערובת אחידה. נחמם מחבת 4 שקעים ונבריש כל שקע במעט שמן, נמלא כל שקע מהתערובת ונמתין עד השחמה, נרים בעזרת מרית הסיליקון ונהפוך לצד השני. כך את כל התערובת. נעביר לצלחת הגשה ונגיש עם ביצת עין ושמנת חמוצה. בתאבון